Verhuizen? Geen zorgen!
Als u binnenkort verhuist weet u dat bij een verhuizing veel komt kijken. Hans Brolsma neemt graag een deel van deze zorgen uit handen. Al drie generaties lang ondersteunen Brolsma en zijn medewerkers particulieren en bedrijven bij hun verhuizing. Zo zijn al veel mensen op een ontspannen manier hun verhuizing doorgekomen.

Maatwerk
Hans Brolsma levert maatwerk. Dat houdt in dat u een aanbieding  die u op het lijf Ún op uw beurs geschreven is.  Natuurlijk kan Hans Brolsma uw verhuizing van A tot Z verzorgen, maar het is ook  mogelijk dat u zelf uw inboedel in- en uitpakt en Hans Brolsma uitsluitend het transport voor zijn rekening neemt. Ook is het mogelijk om zelf mee te helpen, zodat wij mankracht en dus ook kosten besparen. Natuurlijk is het ook mogelijk uw goederen tussentijds bij ons op te slaan

Duidelijke offerte
Door een duidelijke offerte vooraf weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Vanzelfsprekend is uw inboedel tijdens de verhuizing bij Hans Brolsma verzekerd Ún kan betaling achteraf (binnen 14 dagen na factuurdatum) plaatsvinden. Offerte aanvragen? Klik dan hier.

Verhuistip:
Geef uw dozen een kleurtje. Zo weten de verhuizers in welke kamer zij deze
moeten plaatsen!

www.hansbrolsma.nl  © 2010   - webdesign www.edwinvdgalien.nl  ism  woutersdesign